Andra plats och cup

Den andra viktiga faktorn är den kvalitativa förbättringen av mittlinjen. Nu kommer utan tvekan den totala andelen av cheferna Manet, Salah och Firmino att minska. Keita och Fabigno kommer att bidra till detta.

Andra plats och cup

Liverpools huvuduppgift för den här säsongen är att lära sig att spela på avstånd. Vi har alla redan insett att i en enda match kan den “röda” slå någon, men det finns ett omvänd problem. “Liverpool” från klubbarna topp 6 mest poäng förlorar med medelstora bönder och utomstående.

Laget hade en utmärkt överföringskampanj och på kvällen för säsongen ser det ut som den enda kraften som kan stoppa Manchester Citys dominans. Men här beror mycket på “townspeople”. Om de bryter igenom 90 poäng, har Liverpool ingen chans. En liknande idé uttrycktes tidigare av Jose Mourinho, när han var tvungen att ta emot troféer. Portugisiska förklarade att hans lag inte kan göra 100 poäng, så det finns ingen mening att prata om titeln.

Liverpool kommer att vinna trofén. Det är dags för Klopp att svara på orden Foto: Liverpool FC

I andra fall är alternativen möjliga, men historien är närmare den andra platsen och den magnifika prestationen i cup-turneringarna. Fans av “röda” väntar på troféerna i sex år och i år ska allt sammanfalla.

“Jag vill inte säga att det tar oss tjugo år, men på fyra år hoppas jag vinna minst en titel.”

Jurgen, tiden har kommit. Det är dags.

Nederlaget för “Real” från “Atletico” i Tallinn uppfattades som ett symptom på slutet av eran: “kräm” förlorad i den europeiska finalen för första gången sedan början av 00-talet och för första gången de senaste åren missade fyra mål. Innan La Liga börjar “Real” rankas inte som favoriter i kampen för mästerskapet, för att inte nämna den möjliga segern i den fjärde Champions League i rad.