I en sådan situation kommer sannolikt att upprepa väg Roman Pavlyuchenko

I en sådan situation kommer sannolikt att upprepa väg Roman Pavlyuchenko. Framåt kom till Juande Ramos, som satte på ryggen och kastar ett spel steget före, och sex månader senare i Harry Redknapp, som har lagt på huvudet av Peter Crouch och spelet i förhalning Jermain Defoe, den ryska anfallaren helt enkelt inget utrymme kvar på fältet.

För mittfältaren detta resultat ännu mer benägna att komma, att den nya tränaren, ändrade betoningen från att avancera bollen dribbling om befordran på grund av att passera – behöver alla nya spelare, gärna med erfarenhet av snabb omstrukturering.

Senast plus – ingen onödig uppmärksamhet. Den “Chelsea” Golovin att hitta berömmelse Andrei Arshavin, även utan reklam på “Anfield” chips och poker han automatiskt skulle bli ensam ledare i laget skulle varje fel diskuteras i veckor “Chelsea” misslyckanden i Ryssland skulle ha varit bakslag specifikt Alexander och vackra mål i ögonen på ryssarna skulle erbjudas upp till den nivå som hans spelare, utomjordingar.

Alexander Golovin flyttade inte till Chelsea. Hur är det rätt? Foto: Sportbox

Det faktum att samtal över hela landet – inte cool för Alexander, har vi sett efter matchen mot Saudiarabien. Då graden av uppmärksamhet är perfekt: bara titta på dig i de viktigaste matcherna i League 1 och EM, i resten av den tid du går framåt tyst utan mycket prat.

“Monaco” erbjuds bättre villkor för klubben och en tydlig sport projekt för spelaren “- kommenterade ägare av klubbens övergång Monegasques Vadim Vasiljev. Det verkar som om Alexander trodde huvudet och ledde inte till show-off Premier League-klubb och namnet på en annan, som inte motiveras av klubben.