Som en rival av “Kairat” planerar man att ersätta

Som en rival av “Kairat” planerar man att ersätta de avlidna ledarna av attacken

“AZ” förlorade sin huvudsakliga eldkraft i attacken.

Som en rival av “Kairat” planerar man att ersätta de avlidna ledarna av attacken
View:
Snart kommer “Kairat” in i fältet mot den holländska “AZ Alkmaar.”

Detta är inte det första mötet i detta lag med kasakhstanska klubbar. År 2010 motsatte sig “AZ” “Aktobe” i Europas liga. Och år 2013 stod “osttillverkarna” Shakhtar. Båda gånger visade sig laget från Nederländerna vara starkare, men i alla matcher var det en envis kamp.

Nu går laget Jon van den Broma till Alma-Ata som bronsmedalist i det sista holländska mästerskapet. Dock har klubben allvarliga problem.

Förlusten av ledare har länge varit gemensam för alla klubbarna i Eredivisia. Det holländska mästerskapet har alltid fungerat som ett springbräda för fotbollsspelare, så att de kan förklara sig och gå till mästerskapet i TOP-5, eller helt enkelt till en rikare klubb. AZs historia är inte ett undantag.

På sommaren sa klubben adjö till de två ledarna av attacken. Vid övergången av Worth Wygorst till Wolfsburg blev känd för länge sedan, men Aliresa Jahanbakshas överföring till Brighton formaliserades igår. För dessa spelare fick klubben nästan 30 miljoner euro ersättning, vilket är underbart. Men pengar på fältet kommer inte att släppas, och på dessa konstnärer, på många sätt, byggdes spelet lag i attacken (39 mål och 18 hjälper till två).

Konstigt nog, men klubben lyckades hitta en ersättare för Jahanbakhsh, som senare lämnade Vigorsta. Den holländska klubben hyrde från “Bruges” rumänska vingaren Dorin Rotariu. Förra säsongen var 22-årig fotbollsspelare markerad med 11 mål och 5 assisterade, talade på lån för “Mouscron”. Det finns inga alternativ till van den Brom – Jahanbahsh spelade ständigt förra säsongen. Det enda alternativet kan vara ungt och begåvat Calvin Sengts, men han saknade hela säsongen på grund av den fruktansvärda skada att det är bättre att inte se känsliga människor. Eftersom platsen Rotariu sannolikt inte kommer att orsaka frågor.