Carlsbad hockeyspelare fortsätter att samla in pengar. De kompenseras inte för Sokolovská

“Sokolov Coal tyvärr måste fortsätta att insistera på upphävande av finansiellt stöd för vår klubb, eftersom det ännu inte har klarläggande av en handelskonflikt med CEZ”, säger HC Energie i ett uttalande.

Den överväldigande information till dess ledning hört förra veckan från Jaroslav Rokos, förste vice ordförande i förvaltningsrådet Sokolov kol.

Klubben från spa huvudstaden började genast en annan runda av samtal med Karlovy Vary Region och kommunfullmäktige igen adresserade affärsmän, som den samarbetar.Tillsammans har de lösa vägen nu fortsätta att ge extra ligan hockey Karlovy Vary. Startsidan

För att lösa situationen med de fastighetsbolag redan representerade i gruppen Holoubek, vars ägare Karel Holoubek Energy extraleague egen.

“Hanteringen av dessa företag har lett arbetet med att rädda finansiering Extraliga säsong 2015/2016 för att inte äventyra sport, tekniska, driftsmässiga och ekonomiska driften av den extra ligan laget” försäkrar HC Energie i ett uttalande.

Det här är inte en ny situation för Karlovy Vary hockey club. Och inte ens för andra stora klubbar i regionen som Sokolovska kol har hittills sponsrat.För första gången information om upphävande av stöd från Sokolov kol lyssnade till företrädare för den extra ligan hockey i Carlsbad, andra ligafotboll i Sokolov och andra ligan hockey på samma plats så tidigt som i mitten av juni.

Utan huvudpartner plötsligt befann sig inte bara energi och båda Banik, men också dussintals andra idrottsorganisationer i Karlovy Vary Region.För idrott, kultur och andra områden av samhällslivet i regionen är att försvinna hundra miljoner kronor per år.

Skälet till denna kraftfulla åtgärder är en kamp för utsläppsrätter, som Sokolovská uhelná förför med ČEZ, som är förresten lite ironiskt huvudpartner extraligových volleyboll Karlovarska förra året brons nykomling i högsta ligan och i år den tjeckiska representant i Cup of Europe.

styrelseordförande George Pöpperle vill Sokolov kol ger de resurser som krävs för att eliminera riskerna och konsekvenserna av “long-diskriminerande strategi tillämpas av halvstatliga företaget ČEZ ”

” under flera år drar nu er uppmärksamhet på det faktum att bördan av el och värme från utsläppsrätter kol utsläppsrätter kommer att ha en stor inverkan på lönsamheten för behandlingen i Vřesová.Lägg till detta en betydande minskning av priserna på el, nås genom en höjning av skatten på extraherade mineraler, är det uppenbart att denna situation måste vi behålla vår egen produktion att reagera “, varnade Pöpperl på suas.cz webbplats.

hur länge, om någonsin åter Sokolovská uhelná sitt stöd för sporten i Minnesota, enligt henne, det beror på miljöförändringar i samband med affärsrisker i försäljningen av kol till CEZ. Det är här företaget måste spåra årligen i intäkter från försäljningen av hundratals miljoner.

“Vi är naturligtvis medvetna om att både topp- och prestationssporter i Tjeckien beror fundamentalt på stöd från tredje part, vanligtvis ekonomiskt starka affärsenheter.Utan sådant stöd är det inte möjligt att garantera medverkan av idrottsföreningar i topptävlingar, och så har Sokolov kol inom sina ekonomiska möjligheter som ekonomiskt stöd och villkor för deltagande av ett antal klubbar i topp tävlingar för utbildning och ungdomslag.Sokolovská uhelná alltid uppfyllt sina skyldigheter inte bara för affärspartners och anställda, men också för hela Karlovy Vary Region, men nu stod inför avgörande beslut “, säger Pöpperl.

För att upprätthålla resurser för sin egen produktion och eliminering effekterna av förekomsten av hundratals arbetstillfällen i Sokolov kol företaget istället beslutat att sänka sina utgifter i områden utanför deras huvudsakliga ekonomiska verksamheten, det betyder inte att andra platser i bolagets beslut att inte röra.

Söka efter en sponsor

den största pott av pengar från Sokolov kol mot sporten varje år regelbundet på väg till Carlsbad hockey. “För oss är stöd för Sokolovská uhelná cirka 20 procent av budgeten.Tyvärr, i området kring Sokolov kol enda företaget som är villig att betala för sport och andra aktiviteter såsom pengar “, säger han räknade Ladislav bugler, vd för HC Energie Karlovy Vary.

Den kommande säsongen av hockey Extraliga har energi för att citera dess president från mitten av juni på något sätt säkrad. “Tack vare klubbens ägare inte skulle dramatiskt den här säsongen inte oro, men i framtiden är det en dödlig fråga”, säger Bugler, dock.

Steg Sokolov kol kommer att vara av ordföranden för Hockey Energy hårt slag för hela regionen. “Självklart förstår jag att företaget först måste ta hand om sitt folk, de anställda. Och det är resultatet av tvister med CEZ.Vi kan bara hoppas att stödet kommer att avbrytas, säger Trubac. “Sokolovska Uhelna har varit en absolut nödvändig och stark partner i vår klubb i många år.Hela ledning HC Energie inklusive ägaren av klubben hoppas starkt att ovanstående handelstvist mellan Sokolovská kol och CEZ kommer på kortast möjliga tid framgångsrikt slutförts och att bolaget Sokolovská uhelná kommer att kunna återvända till stöd för vår klubb och inte bara hans “, den nu friska club uttalande.

Hans ledarskap har emellertid också räknar med en variant av Sokolov kol och CEZ har kommit överens om en klubb ägare Charles Holoubek Energy försöker få en ny general partner.

“När vi betraktar den extra ligan hockey i Karlovy Vary hela regionen fråga, lägger vi en enorm ansträngning på alla fronter av sociala, politiska och näringslivet så att vi extra ligan hockey i Carlsbad bevaras för 2016/2017 säsongen och nästa säsong “försäkrar klubben i ett uttalande.

för den här säsongen, sade idrotts mål förblir desamma.Som ledningen för Enegia föregår under den förberedande perioden vill han återvända till play-off efter år i Karlovy Vary. “Vi kommer att försöka slåss minst före rundan”, lovar klubben.