Chief Extraliga Reznicek: Jag är orolig för att flytta bråkmakare från fotboll till hockey

disciplinära kommission förra året handlade nästan tre dussin fall av osportsligt uppträdande publik eller kasta föremål på isen som leder till avbrott i matchen. Böter eller varningar som berör mer än hälften av de extra ligan lag, vissa klubbar som Olomouc, Karlovy Vary och Brno Kometa var förmanade upprepade gånger.

Reznicek tror att allt kan bara flytta fotbollsfans i hockey. “Vi var oroliga över det, och klubbarna hade många böter. Men jag hoppas att detta år inte kommer att upprepas och att säsongen kommer att äga rum i fred. ”

Extraliga ledning har utarbetat en plan för att förhindra liknande händelser? “Detta kan inte undvikas. Jag har inga sätt att förhindra att sådana människor går till stadion.Vi har bara bestämmelser som talar om att arrangören är ansvarig för allting. Det betyder hemmalag. ”

Men det här är lika hjälplöst i en liknande situation, så förhoppningsvis. Till exempel får fansen lite möjlighet att återupprätta. Detta beror på domarnas felfria arbete, vars domar ofta utlöses för tittarnas olämpliga beteende.

“Under sommaren har vi gjort lite arbete på detta område. Dommarpanelens hela struktur har förändrats mycket, krafterna och ansvaret för enskilda sektioner har skiftats. Jag hoppas att detta kommer att återspeglas i förbättringen av domarnas arbete.Men även för dem, gäller detsamma som för spelarna: de är i alla förhållanden och sinnestillstånd och en match de går fel “, säger Reznicek

Å andra sidan, kommer att fortsätta att tillämpa regeln om förbud mot spelare, tränare. och tjänstemän att kommentera domarnas resultat på matchdagen. Och enligt chefen extraleague bygger på stöd och insatser av klubbarna själva, som till fullo respekterar sig häftigt kostnader

fortsatte att tillämpa en strikt förbud att kommentera

“Deras uttalanden i denna riktning var klart.Jag förstår att det är för en tidning attraktiv, men om obehagliga uttalande mot skiljedom inträffar kommer det att behandlas ledarskap Extraliga “, säger Reznicek att domarna också beordrades att strikt straffa någon diskussion av spelare och tränare under spelets gång.

fans väntar på den nya säsongen några ändringar. Så kanske slutspelet kommer att bli den femte matchen i varje serie (om det kunde fatta beslut om metoden för ett av lagen) spelar förlängning av beslutet, är modellerad efter NHL utan påföljder.Räder kommer att utföras på båda sidor enligt IIHF regler och under reklamavbrott blir isen clean cleaning crew som under VM.

bedöma innan varje match kommer att vara ett komplement till nätverksstyrplattorna även målstrukturer och Chief Extraliga expandera tillsyn Målvaktssatser. Ändå bevakade konkreta dimensioner, stoppare, och vyrážeček tröjor, de nyligen har anslutit sig till målvakts västar och byxor.