Hockey entusiasm dominerar i Budějovice. Fläktar körde motorn för att vinna

Den första hockeymatch i Budejovice, grundade klubben, den första och enda titel och en topp refounding hockey club 2013. Det var kylning att känna när varje gång du trimma video trångt och förmörkade hall applåde mer och mer till den imaginära toppen sedan två år. Speciellt när motorn är i slutet av presentationen från Florida att önska lycka till Vaclav sov eller budvarským pint i handen och hals scarf Canadian Andrew Ference. Försvarare i södra Böhmen spelade under två NHL-utgångar. Bland annat firas och gå vidare till Extraliga. Startsidan

Och det är tydligt talat med destination klubb som startade från den första omgången möts.I Havirov vann 5: 2 hemma med Prostějov 7: 2.

Även om Premier League inleddes på onsdagen, men den tjeckiska Budejovice kan avnjutas till fullo fram till torsdag, när han spelade den första hemmamatch motor. Multimedia visa på Budvar Arena och efterföljande föreställningar dvouapůlhodinové hockeylag i gult var en höjdpunkt på eftermiddagen.

Dynamo fotbollstränare Frantisek Cipro tidigare vid upprepade tillfällen påpekat att de är Budejovice hockey stan. Torsdagen bekräftade det helt.

Det är efter klockan 4 på eftermiddagen. Och i mitten av staden börjar det redan fylla med blågultröjor. Som dåre med mig ser ungt par i klubbfärger när det – lite provocerande – Jag undrar vad är i dag händer, det finns så många människor i blått och gult

Målintervall att resa är tydlig. .Vinterstadion. Eventuella tvivel åskådare försvinna ögonblick senare, när plaza anländer pětisethlavý skara fans som går från slutet av Lanna klass från tågstationen. Cirklar torgets strax före halv femtedel anländer till stadion, där medlemmarna tar upp sina platser i pannan

En också förberett andra uppträdanden -. En gigantisk banderoll med texten vår tid och figur hockeyspelare med flaggan. Ett meddelande till spelare i mitten av den första perioden är klar.

Applåder fira honom och andra.Även några tiotal människor som fortfarande tio minuter innan stå i kö vid kassan, eftersom att köpa en biljett kvar i sista stund.

Stort intresse för att uppleva och klubbens fläkt butik, där instruktioner kör ut snart ändras. “Det är en ny säsong, så jag måste påminna om igen”, säger han 27letý Richard Neumann och visar en ny halsduk du köpte. Hemma finns det två av de tidigare årstiderna. Det var trots allt många i auditoriet. Total match dem att komma 5227.

En första spunnet sina halsdukar i den första minuten. Matchens första skott presenterades av Martin Heřman. Och när, efter 57 sekunder avlänkas YO Vráblík från blå linjen, ledd av Motor 1: 0: e I slutet av den första tredjedelen hade han sin motståndare jämfört, men från 29.minuter när de träffar Prokeš och 20 sekunder efter den akuta, gå södra Böhmen klar seger.

“Atmosfären är lika stor som någonsin här. Vi är bättre från början. Vi typ av låt motståndare spelar i början av den andra perioden, men sedan fick vi tillbaka in i spelet “, beskrev han en andra paus Pajic år, varefter bronkit och kunde inte spela en match såg från läktaren, liksom hans sju andra lagkamrater. Så upptagen cadre Engine har. Inte än. När allt kommer omkring, alla i hallen ville spela hockey prestanda i slutet av april -. I främjandet runt Extraliga