Oförändrad Třinec är återigen den största favorit för titeln. Förra året rann han av sitt hår

Coachen Jiri Kalous kunna bygga på förra året med laget i sommar och ratta brister. Även om de flesta av spelarna kommer från hela landet och sina egna unga spelare i kabinen A-lag inte passar, en av de viktigaste vapen Třince bör vara god samordning.

behöver inte en tränare att bygga något från grunden och Jag kan bygga på vad vi byggde förra året när utdelningen var enorm. Sedan lämnade hon en hel del erfarna stöttepelarna, totalt cirka 15 spelare, och vi byggde allt från scratch.I år har jag även inklusive den sista spelning i en lång tid att säga detta laget stabiliseras och jämfört med förra året jobbar jag en stor bly, “prisade huvudtränare Jiri Kalous.

från den vanliga medlemmarna i det första laget efter förra säsongen vänster ett par försvarare Marek Trončinský – Vladimir Roth och vinge Luke Žejdl. Denna klubb avslutade och erfaren anfallare Stefan Ruzicka, som dock kom under förra säsongen.

Det enda skicka dem till framåt Vladimir Snack från grann Vítkovice. Det viktigaste för klubben är att under sommaren lyckats sluta ett nytt kontrakt med 2010 World Champion James Klepiš.

“Teamet har stabiliserats. Vlada kom bara mellanmål, som är den typ av spelare som vi ville.Team är en stark kvalitet, vi har inget behov av att blanda sig i det “, säger Třinecký coach Jiri Kalous.

Trinec, som troligen har den högsta budget i Extraliga har logiskt högsta mål. År 2011 vann han den första extra ligatiteln ett år senare fick endast in i kvalomgången 2013 och 2014 till semifinal (i samtliga tre fall misslyckats med att Zlin). Förra året var han tillbaka bland de bästa i finalen med Litvinov missade titeln räkningen – på sju matcher, dukade laget till sin egen is 0: 2.

“Vi tror att startar säsongen, som kommer att vara minst lika bra som förra året. Kanske nu nå den sista notch “, säger klubb vice president John Czudek.

Kemin i laget redan återspeglas i de förberedande dueller där Trinec relativt framgångsrika.Tack vare lördagens seger över Finland i Kuopio avancerade till slutspelet i Champions League.

“Teamet konsolideras efter förra årets förändringar har vi en mycket stark trupp”, säger general manager Pavel Marek. “Vi kommer att kämpa för högsta rung.”