Stå upp där, det finns en dopkudde. Sedan satt Sáblíková bakom den brasilianska drömmen

tränare för tredubbla olympiska mästare Petr Novak överraskade den raka rasade. Kommissionärer har haft så många möjligheter, en fem-dagars fönster Sáblíková erbjöd dem, men de bara komma på morgonen avresa. “Absolut mobbning,” sade tränaren. “Mr Chlumsky visste att Martin har dopingovku i Richmond, och även om detta vet ännu inte kommit att kontrollera.”

Men Sáblíková oväntat besök ödmjukt dörren fortfarande öppen. “Jag har inget att dölja, inga problem.” Men hennes schema innan högsommaren är komplicerat. Sedan snabbt rusade att gå Prag – Amsterdam – New York -. Richmond, där han vill så snabbt scoot längs spåret VM

På mästerskapet, som kommer att avgöra vem som kommer att gå in i OS-år för Rio.Sáblíková är bestämd, särskilt när hennes första försök före London 2012 inte fungerade. “Ja, jag tar det, det är min sista chans. Antingen kommer jag att sakna det eller inte. ”

Hon var dock förberedd för henne, ansvarsfullt. Tidiga hastighet skeptiska rykten berättade för henne hur hon hade nått 2000 kilometer på sommaren på en cykel, is var alltid en prioritet för henne. Men nu lutade hon ännu mer på pedalkretsarna innan utmaningen. I Livigno, hemma i Žďár.

“I år har jag 5,5 tusen,” sa hon. “Och kanske en halv kilometer i tid. Jag hoppas hon vet. Vi har försökt att arbeta med det. ”

Tiden är den enda starten på mästerskapet, och Sáblíková vill inte gå in i loppet med en massstart. Risk, faror, skador, det är det som får henne att börja med pelotonet. Därför 22.September term “bara” i 30kilometrového test, som bestämmer en styrka och uthållighet.

Till missnöje tjeckiska stjärnan leder huvuddelen av försökstiden på ett plan och göra det på ett hemsökt tekniska vändningar. “När jag spåra studeras i detalj, så jag var inte så bra, kommer teknisk passage för mig vara mycket svårt.”

Trots detta Sáblíková slagit sig ihop med förbundskapten och förre pro René Andrle, som i sin träning handed bit din umu. Foten, foten, höll inte tillbaka och krävde henne från eskorten.På platser där hon tidigare hämmas henne nu provocerade han acceleration. “Och när jag fick reda på att det är att rida utan att trampa, så försökte jag sedan trampa fullo.”

Det beror på att han måste i Richmond streck, bara tio kvinnor i en minskad orderstock kommer ut reservation för Olympic race. “Jag har täckt | med cykel mer, så jag är inte rädd för hörn, även om högerhänt jag fortfarande göra problem”, säger han påminde vanor is oval. “Jag känner mig mer chans, men låt oss inte…”