Bli Harry Maguire – Världens dyraste försvarare

Med tillkomsten av Lampard och David Louis avgång verkar situationen förändras i Christensens fördel, men inte alla Chelsea-fans är nöjda med det. Alltför ofta blir Andreas misstag dödliga för de “blå” …

2019 – Callum HADSON-ODOI

Spelade för Chelsea: 28 matcher

Nuvarande klubb: Chelsea

De flesta fotbollsfans fick reda på om det fenomenala barnet från Chelsea Academy som heter Callum Hudson-Odoi bara förra säsongen. Och till och med då, efter att information hade uppträtt i pressen om beredskapen i Bayern att ge en betydande summa pengar för rätten att underteckna den här vingen Tack vare detta uppmärksammade Sarri också den begåvade unga mannen, som började låta den tekniska “kraien” erkänna spelen för det första laget.

Tyvärr, från april till nu, har Callum problem med Achilles, varför vingången på Lampard inte har haft en enda officiell match, men det faktum att han räknas på i det första laget är knappast tveksamt. Den enda frågan är om Chelsea kan övertyga Callum att förnya kontraktet som löper ut nästa sommar …

Historien om hur ett blygsamt barn från Sheffield förvandlades till en stjärna – en teamkamrats ord.

Bli Harry Maguire – världens dyraste försvarare Genom att gå med i Manchester United för £ 80 miljoner har Harry Maguire blivit den dyraste försvararen i fotbollshistoria. Många blev förvånade, blev förargade över vad sådana pengar var, men Harrys tidigare Sheffield United-lagkamrat tror att en sådan utveckling var oundviklig.

Ända sedan han lämnade Sheffield i Hull City 2014 har Harry varit bättre från säsong till säsong. Klubben bytte till en klubb, och flyttade från Leicester till Manchester United och blev basen för det engelska laget Maguire, en 26-årig pojke som inte hade spelat på högsta nivå förrän 2015, en otrolig klättring till toppen av fotbollshierarkin.