Men i sommar återvände Zuma och hittills har han fått stabil spelpraxis

2015 – Kurt ZUMA

Spelade för Chelsea: 75 matcher

Nuvarande klubb: Chelsea

I januari 2014 betalade Chelsea cirka 15 miljoner euro för en lovande centerback. Han började sin karriär på Stamford ganska bra, men i februari 2016 slet han korsbandet i knäet och släppte sedan under en lång period. Efter det hade Zuma faktiskt ingen chans att spela igen i det första laget. Han tillbringade de senaste två säsongerna på hyresavtal, först på Stoke City, sedan på Everton.

Men i sommar återvände Zuma och hittills har han fått stabil spelpraxis. Vem vet, kanske denna försvarare fortfarande kan bevisa för alla att det är för tidigt att skriva av honom i land. Lampard verkar tro på detta, vilket redan är hälften av framgången.

2016 – Ruben LOFTUS-CHIK

Spelade för Chelsea: 72 matcher

Nuvarande klubb: Chelsea

Till vem är ära, vem är glömska. Var är de – Abramovichs Chelsea-talanger

För första gången spelade denna mittfältare, som kombinerar utmärkt antropometri och teknik, i det första Chelsea-laget under Jose Mourinho. Det verkar som om framgången för Loftus-Chick är en fråga om den närmaste framtiden, men denna talang fick inte stabil spelövning i de “blå”. Situationen ändrades genom en hyresavtal vid Crystal Palace, där Ruben visade sig perfekt och till och med fick ett samtal till landslaget i England, där han lyckades ha 10 slagsmål.

Förra sommaren återvände Loftus-Chick till Chelsea och fick relativt stabil övning tack vare utbyten. Tyvärr, i slutet av säsongen 2018/19, fick engelsmannen en Achilles-skada, från vilken han återhämtar sig till denna dag. Men nästan alla är säkra på att Lampard kommer att ge Loftus-Chick en chans att bevisa sig själv i all sin härlighet när han kommer upp.

2017 – ingen utmärkelsen delades ut

2018 – Andreas KRISTENSEN

Spelade för Chelsea: 76 matcher

Nuvarande klubb: Chelsea

Efter en fantastisk två säsonger på lån i Mönchengladbach Borussia återvände Christensen till Stamford med stort löfte. Förra säsongen förlitade sig dock Maurizio Sarri inte för mycket på den danska centerbacken och föredrog andra spelare.