Jakt på Masaryk Cup börjar. Hockey Extraliga rapporter Dag 1

slutade när sportresultat som kommenderade förväntningar Hockey League, som startar på fredag ​​en ny upplaga, i slutet av april erbjuds följande modifiering. Třinec efter en tight finish med Sparta vann titeln. En vinst i produktiviteten skulle dra två “äldre” med H vid födseln -. Spartan Jaroslav Hlinka och Viktor Hübl från Litvinov

En målvakter skulle återigen slagit fast Tomáš Pöpperle att efter den ryska engagemang hade återvänt till Sparta.Åtminstone det kommande hockeyevenemang ser “prognosmakare” från spelbolag Tipsport.

Men sportresultat ofta inte sluta som bjudit förväntningar, vilket är kärnan i resultat för bookmakers och framför allt en känsla varför 14 klubbar från idag efter kommande sju månader sliter för koppen, som är uppkallad efter president Masaryk.

att även spelaren kan vara fel, trots allt, visade förra året när han triumfe Litvínov, trots att i september inte tillhörde kretsen av favoriter. Inte en enda av dem redan nu, till sjätte på grund av hans gyllene nyckel trio försvann mančaftu Ručinský (slutet av karriären), Petružálek och franska (både utländska engagemang).

“Litvinov har upplevt en unik historisk årstid.Han hade ett utmärkt lag, klubben och hela regionen hade en vinnande eufori. Denna kemi i år kommer inte att upprepas “, säger chefen för Tipsport bookmaker Ladislav Pavlis

Så de viktigaste aspiranter är som förra året Trinec (3,75: 1)., Sparta (4: 1) och Brno (8: 1). Omvänt satsa Olomouc och faktiskt Triumph angelägen nu verkar dårskap.? (100: 1)

Hooligans på hockey

Hon ändrar inte (även) extraliga själv. Den enda grundläggande nyheten är att i ett slutspel med den femte matchen – om det kan avsluta serien – kommer att spela i händelse remízového resultat av beslutet.Hittills hotade “oändliga” dueller bara de sjunde matcherna.

“Vi vill eliminera, till vinnarna av serien fortskred efter räder”, säger Josef Reznicek, chef för ligan

Fler nyheter ur fans nästan förbises.

  • räder efter förlängningen kommer att utföras på båda målen
  • under reklamavbrott rengör isytan rengöring besättningen som VM
  • domarna kommer att ske före varje match utom nätverk kontrollerar också kuddar för målet strukturer som redan upprepade affär sista Extraliga finalen
  • hemmalaget alltid gjort en ljus variant tröjor

betydligt ändrar inte heller antalet människor som är hockey går.Jana Obermajerová, chef för BPA, vilket ger en topp-pengar, uppskattar att det finns 2 miljoner 300 tusen.

är dock Josef Reznicek rädd att vissa mille besökare kan orsaka ofog, som i hockey arenor i allt större rubrik och fotbollshuliganer. “Vi kunde se redan i förra säsongen”, säger han.

Sedan disciplin provision behandlas nästan tre dussin fall av osportsligt uppträdande publik eller kastar föremål på isytan som leder till avbrott av match.Böter eller varningar som berör mer än hälften av lagen, klubbar som Olomouc, Karlovy Vary eller komet var förmanade upprepade gånger.

En Reznicek skylla bara fotboll plundrare som “sätta” på hockey. “Vi var oroliga över det, och klubbarna hade många böter. . Men jag hoppas att detta år inte kommer att upprepas och att säsongen kommer att äga rum i fred ”

För hockey TV gäller inte

när man talar om fotboll, så till skillnad från honom, inte publiken för hockey på tv att betala. Sändningar från varje runda längre bort tjeckiska TV-sändningar och det kommer att ha sin 60 ligasäsong. Den allra första matchen i den tjeckoslovakiska ligan var en duell mellan Sparta och Pilsen den 6 februari 1957.

“Eftersom vi sänder 1740 matcher.Men tyvärr fysiskt du som våra föregångare har mycket i arkiven kvar “säger kommentatorn Robert Záruba och tillägger:” Under de första åren av TV gav två matcher per säsong, nu är de skickar 90-talet ”

Den första vilja. fredag ​​mac mellan Trinec och Chomutov, som återvände till ligan efter ett års uppehåll och anställde tränare Vladimir Ruzicka.