Litvinov hockeyspelare demonterade Zlín. Och de hittade sin superstjärna

röra förspel upphandlas ljuslykta ceremoni på röda mattan gick gyllene olympier Martin Ručinský, Jiří Šlégr och Robert Reichel och hockey club “pensionärer” uppskattade för sin utmärkta representation. Tack legend, stod på banderollen som drog bärare. Startsidan

Och sedan boom kunde fortsätta.

När tiden 04:29 rullade framför mål Kubat, varav den första säsongens mål. Med en suverän prestation, gjorde Verva bara en stagger, den första tredjedelen på missilerna vann 19: 3!I lagt till andra ytterligare tre mål, två power play, en av dem efter en lysande ťukesu avslutas Martynka.

“Definitely vi gjorde i utbildningen praktiserade visade att ur spelet”, säger Litvínov framåt Rostislav Martynek, med ett mål och med två assistentstjärna brottning. “Men om power play att passera den första motståndaren överraskning.”

När den tredje perioden sköt Zlín i ett försök att vända resultatet, mästare hittat en ny stjärna, målvakten Janus. Slovakiska nybörjare underbart rensar tre solon och andra gäster Bankers panna och skanderade hans namn. Dröm debut med noll välsmakande!

“Vi är mycket glada och det bidrar till förtroende.Jag är glad att det var klart att vinsterna inte var slumpmässiga “, säger Jaroslav Janus. “Vi spelade en bra två tredjedelar i tredje men vi slutade spela, som vi nästa kan slå tillbaka. Titta på det! ”

Samtidigt verkar det som efter avgång frans fann Litvínov annan superstjärna i nätet. “Tack vare Janus spelade vi spelet med en ren sköld”, sa coach Rulík.

Målvakt log: “Chanserna att Zlin i den tredje perioden? Pojkarna berättade att han måste släppa mig ut. Jag vet inte om det kommer att betala i framtiden. Men innan dess ut ur porten verkade som pojkarna lekte med god aptit, tittarna var vår nästa spelare, hade vi en trevlig inspelning tillsammans, neodhazovali vi puckar, inte förlorar det och gjorde fouls. ”

En utmärkt och andra Hanzlův en attack som bytte vingarna.I stället för stjärnor Ručinského Petružálka och främjat honom till tredje Touchline doers Trávníček med Martynka. Så de fick mer utrymme på is.

“Om du inte gå på power play, din ISTID mindre. Nu har jag ungefär fem eller sex minuter på isen mer, jag är mer på pucken och mannen inte frikänna honom lika mycket som när det är kallt “, säger Martynek största skillnaden. “Naturligtvis Petri och kompatibilitet och inte ersätts, kommer vi att försöka att driva en lite annorlunda hockey.”

Premiären sågs av 4,864 åskådare börjar trogen med regerande mästare på söndag i Liberec.