Unibet online sport fogadás

José Mourinho reméli, hogy José Fonte lesz a nyár ötödik fő aláírása, a Manchester United vezetője pedig arra törekszik, hogy hozzáadja a Southampton középső visszaélését a csapatához. A portugálok számára a Saints új ajánlatot kapott, de még nem értett egyet a feltételekkel. Unibet központi védőként, de úgy véli, hogy a portugál Euro 2016-os győztes csapat tagja, Fonte nagyobb érettséget hozhat a pozícióba. segíthet a Bailly, a 22 éves Elefántcsontpart középső fele fejlesztésében, aki korábban 30 millió fontért vásárolt ebbe az ablakba.Bailly eddig lenyűgözött, de fiatal és tapasztalatlan. Péntek este 2-0 győzelem Southampton Bailly-nél legalább egy hibát követett el David de Gea céljának közelében, ami esetleg az Egyesült Államok elismeréséhez vezetett. . Azonban a Smalling késő helyettesítője volt a szentek győzelmének, mivel unibet mobil fogadás felfüggesztették a Bournemouth Unibet online sport fogadás szezonnyitóját. Rojo és Jones még a Mourinho-n belüli bajnokságban van.

Fonte már korábban beszélt arról, hogy elégedett lenne, ha United szeretné megvenni. „Ha van érdeke, akkor ok arra, hogy hízelgőnek érezzük magunkat, hogy egy olyan klubhoz Unibet kapcsolódjanak, mint a Manchester United,” mondta. – Igaz, hogy már évek óta ismertem Mourinhót.Sokszor szembesültünk egymással, jól ismer. ”Facebook Twitter Pinterest José Mourinho: Paul Pogba fenomenális volt Southampton ellen. korábban az Estrela Amadora és Paços Ferreira (mindkettő kölcsönben), Benfica, Vitória Setúbal, Felgueiras és Sporting B, ahol 2002-ben kezdte pályafutását.16 kupont nyert Portugáliának, miután 2014-ben debütált, és négy unibet mobil sportfogadás oldala hét Unibet játékában játszott az Euro 2016-ban, köztük az 1-0 győzelem egészének 120 percét a döntőbe.

Bailly mellett Mourinho aláírta Paul Pogba-t, Henrikh Mkhitaryan-t és Zlatan Ibrahimovic-t. Ezt a cikket 2016. augusztus 21-én módosították, mert egy korábbi Unibet változat szerint Fonte a Southampton-i szerződés utolsó évében volt. Valójában 2018-ig szerződést kötött.